Kadra

Zajęcia teoretyczne prowadzą doświadczeni wykładowcy, łączący wiedzę merytoryczną z praktyką zawodową, dzięki czemu skutecznie przygotowują uczestników do pracy w danym zawodzie.

Sylwester Misiarz

Absolwent Akademii Rolniczej we Wrocławiu, wieloletni nauczyciel i ekspert w zawodach weterynaryjnych, czynny egzaminator OKE, zaangażowany w projekty edukacyjne i rozwój praktycznych kompetencji uczniów. Od 2007 roku prowadzi zajęcia teoretyczne i praktyczne, przygotowując młodzież do pracy w branży.

Aneta Adamczyk

Nauczycielka przedmiotów zawodowych w technikum weterynaryjnym i zasad żywienia w szkole gastronomicznej, prowadzi też zajęcia z chowu zwierząt w szkole policealnej. Absolwentka zootechniki i dietetyki, od 21 lat uczy teorii i praktyki hodowli oraz żywienia zwierząt. Wielokrotnie nagradzana, przygotowuje uczniów do olimpiad i konkursów.

Angelina Kovačević

Doświadczona nauczycielka i egzaminatorka OKE z 20-letnią praktyką, specjalizująca się w nauczaniu języka angielskiego oraz przedmiotów gastronomiczno-hotelarskich. Łączy kompetencje pedagogiczne i zarządcze, konsekwentnie rozwijając warsztat i podnosząc jakość przygotowania uczniów do egzaminów.

Rezerwujesz pewne miejsce
Zapisz się na Kurs

Opłać wpisowe, teraz tylko 240 zł

Masz gwarancję miejsca na kursie

Jesteś na liście osób zainteresowanych
📝 Zapisz się wstępnie

Jeszcze się zastanawiasz? Zostaw dane, a wyślemy Ci więcej informacji.

Lista szybko się zapełnia – nie zwlekaj z rezerwacją miejsca

Informacje dla kandydatów:

pon. – sob. w godz. od 9.00 do 17.00
(oprócz niedzieli)